Expressz futár Budapesten? Sürgős esetekben ez a legjobb megoldás!

Ha most van szüksége szállításra és a holnap már késő, vegye fel velünk a kapcsolatot és spóroljon meg rengeteg értékes időt gyorsfutár szolgálatunkkal.

Expressz futárszolgálat Budapesten

Azonnali felvétel - aznapi kézbesítés

Pontos időpont szerinti érkezés

0-24 rendelkezésre állás minden nap

Telefon/email visszajelzés a kézbesítésről

30 kg-ig díjmentes rakodás

Budapesten és környékén 0 Ft kiállási díj

COVID-19 Tájékoztató

Igény esetén lehetőség van érintésmentes kézbesítést kérni

Kollégáink az Ügyfelekkel való érintkezés során maszkot viselnek

Kollégáink hőmérsékletét rendszeresen ellenőrizzük

Gépjárműveinket rendszeresen fertőtlenítjük

24 órás expressz futárszolgáltatás

Előfordult már, hogy nagyon sürgősen kellett eljuttatnia valamit egy távolabbi településre? Ilyen eseteket nagyon nehéz megoldani, hiszen a posta sok esetben lassú, és a futárszolgálatok többsége szintén néhány napos határidőkkel dolgozik. Ha expressz futárra van szüksége, a DLTmove csapata megoldja a problémáját! 

Nemzetközi futárszolgálat

Külföldre küldene egy csomagot, de aggódik a plusz költségek és a szállítási minőség miatt? Velünk biztonságosan elintézheti! Akár egész Európa területén belül tudjuk vállalni maximum 500 kg tömegű csomagok biztonságos nemzetközi kézbesítését. Kérjen ajánlatot nemzetközi gyorsfutár szolgáltatásunkra.

Azonnali futár webáruházaknak

A gyors kiszállítás igen vonzó lehet a vásárlók számára. Ha Ön egy internetes webáruházat üzemeltet, akkor egy gyorsfutár segítségével még aznap képes lesz eljuttatni a rendelést, így vonzóbb lesz a vásárlók körében, vagyis megnő a kereslet és sokkal többen vásárolnak majd webáruházában. Ha háztól házig futárszolgálatot keres Budapesten, kérjen ajánlatot munkatársunktól!

Belföldi kisteher-szállítás Budapesten

A csomagküldő szolgáltatók nem mindig tudnak az egyéni igényekhez alkalmazkodni. Fontos csomagot szeretne gyorsan eljuttatni valahova, de nincs ötlete hogyan csinálja? Segítünk! A szolgáltatás keretében maximum 500 kg tömegű küldemények belföldi kézbesítését vállaljuk a nap 24 órájában, akár azonnali csomagfelvétellel. Ha egy megbízható futárszolgálatot keres, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Mikor lehet szükség expressz futár segítségére Budapesten?

Fontos csomagot szeretne gyorsan eljuttatni Budapesten belül, de nincs ötlete hogyan csinálja

Külföldre küldene valamit, de aggódik a futár árak és a szállítási minőség miatt

Már régóta törékeny áruk szállítási nehézségeivel küzd és megbízható megoldást keres a bizonytalan csomagküldő szolgálttókkal szemben.

Termelési/gyártási tevékenységgel foglalkozik és azonnali futárra van szüksége és meg kell oldania a szállítmányok biztonságos szállítását

Igény esetén egy címről több címre történő körfuvarozást is vállalunk, amely esetén további kedvezményt biztosítunk.

500 kg-ig egységes csomagküldési ár, csomagolás nélkül is vállalunk szállítást és közvetlenül a megadott címre szállítunk, felesleges köztes megállás nélkül.

Amit szállítunk: törékeny áruk, torták, raklapos áru, kulcs, bizalmas iratok futártasakba zárva, műszaki cikkek, törékeny csomagok

Amit NEM szállítunk: tiltott szerek, élő állatok, bútorok, motorkerékpár, szennyezett dolgok, 150 cm-nél hosszabb tárgyakat

Futárszolgálat árak

Oda-vissza km számítás
120
Ft/km +ÁFA-tól
  • Budapest és vonzáskörzetében a zónadíjaink 4.000 Ft+ÁFA és 10.000 Ft+ÁFA között alakulnak.

Expressz futár rendelés

+36 70 774 77 66

Csomagküldés futárral? A hét minden napján, napi 24 órában várjuk megkeresését!

Ügyfélszolgálat: +36 1 234 23 65

DLTmove – 2020.
Made with passion by GrowYourBusiness.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.